Головна Спрощений режим Опис

Бази даних


Книги - результати пошуку 43322

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ХАРЧУВАННЯ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   6П
   О-32


   
    Овочеві та фруктові рецепти. - К. : Будівельник, 1993. - 96 с. - 2400-00 крб
~РУБ 6П8.9

Рубрики: ХАРЧУВАННЯ

Примірників всього: 1
Наук.Аб. (1)
Вільні: Наук.Аб. (1)

Найти похожие

2.
   613.2
   О-64


   
    Організація харчування дітей різного віку в освітніх та оздоровчих закладах : навчально-методичний посібник / І. М. Хоменко, О. П. Івахно, І. П. Козярін та ін. ; МОЗ України, НМАПО ім. П. Л. Шупика, Каф. громад. здоров'я. - Вид., перероб. і доп. - К. : [б. в.], 2018 (Полтава : Мирон І. А.). - 115 с. - Бібліогр.: с. 80-83. - ISBN 978-966-97798 : 040.00 грн.
100-річчю НМАПО
УДК

Рубрики: ХАРЧУВАННЯ

   НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ


   ДІТИ


Анотація: Перелік умовних скорочень........................4 Розділ І. Науково-гігієнічні основи харчування дітей ............6 Глава 1. Фізіологічні норми харчування для дітей в Україні ...8 Глава 2. Режим харчування дітей різного віку ...........12 Глава 3. Гігієнічні вимоги до продуктів дитячого харчування ...15 Розділ II. Харчовий статус, методи визначення .............20 Розділ III. Гігієнічні вимоги до харчування дітей в закладах освіти та оздоровлення .........................24 Глава 4. Вимоги до контролю за станом здоров'я і особистої ;, гігієни персоналу харчоблоків освітніх і оздоровчих закладів для дітей. Гігієнічна підготовка працівників закладів громадського харчування ...........36 Глава 5. Вимоги до виробничого устаткування та інвентарю харчоблоків ......................39 Глава 6. Вимоги до транспортування харчових продуктів ...39 Глава 7. Вимоги до використання дезінфекційних засобів у закладах для дітей ..................41 Глава 8. Оцінка ефективності харчування дітей у закладах освіти та оздоровлення .................46 Розділ IV. Показники гігієнічної оцінки якості та безпеки харчових продуктів .......................50 Розділ V. Методика розслідування випадків харчових отруєнь .....53 Розділ VI. Дієтичне харчування у дитячому віці .............65 Розділ VII. Харчування дітей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи ............................70 Перелік рекомендованої літератури ...................80 Додатки ...................................84 8.2 Аномалии формы зубных рядов .................... 157 8.2.1 Аномалии зубных рядов в трансверзальной плоскости........ 157 8.3 Аномалии зубных рядов в сагиттальной плоскости............ 163 8.4 Аномалии зубных рядов в вертикальной плоскости ........... 166 Контрольные вопросы ......................... 170 Ситуационные задачи ............... .... 171 РАЗДЕЛ 9. АНОМАЛИИ ПРИКУСА................... 173 9.1 Аномалии прикуса в сагиттальной плоскости ............ 173 9.1.1 Прогенический прикус ..... .............. 173 Контрольные вопросы .......................... 186 Ситуационные задачи ........................ 186 9.1.2 Прогнатический прикус ..................... 188 Контрольные вопросы .......................... 199 Ситуационные задачи ........................ 199 9.2 Вертикальные аномалии прикуса.................. 201 9.2.1 Открытый прикус ........................ 201 Контрольные вопросы .......................... 216 Ситуационные задачи ........................ 216 9.2.2 Глубокий прикус .......................... 218 Контрольные вопросы .......................... 228 Ситуационные задачи ........................ 228 9.3 Перекрестный прикус ...................... 230 Контрольные вопросы .......................... 239 Ситуационные задачи ........................ 239 РАЗДЕЛ 10. ОСОБЕННОСТИ КЛИНИКИ И ОРТОПЕДИЧЕСКОГО ЛЕЧЕНИЯ ПРИ ТРАВМАХ ЧЕЛЮСТНО-ЛИЦЕВОЙ ОБЛАСТИ У ДЕТЕЙ ......241 10.3. Частота и особенности травматических повреждений челюстно-лицевой области ..................... 241 10.2 Классификация повреждения зубов.................. 242 10.3 Ушиб зуба............................ 242 10.4 Вывих зуба.......................... 243 10.5 Переломы зубов .......................... 247 Контрольные вопросы .......................... 249 РАЗДЕЛ 11. ПРОТЕЗИРОВАНИЕ ДЕФЕКТОВ ЗУБОВ И ЗУБНЫХ РЯДОВ В ДЕТСКОМ ВОЗРАСТЕ ...................... 250 11.1 Клинико - биологические основы зубного протезирования в детском возрасте.............................. 250 11.2 Причины отсутствия зубов у детей .................. 251 11.3 Нуждаемость детского населения в зубном протезировании ....... 254 11.4 Классификации дефектов зубных рядов у детей ............. 255 11.5 Конструкции детских зубных протезов................ 257 11.5.1 Искусственные коронки...................... 257 11.5.2 Штифтовые зубы ........................ 258 11.5.3 Мостовидные протезы ....................... 260 11.5.4 Съемные протезы................ ...262 11.6 Протезирование детей в период временного прикуса .... 264
Дод.точки доступу:
Хоменко, Ірина Михайлівна
Івахно, О. П.
Козярін, І. П.
Лоза, Л. В.
Півень, Н. В.
Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика (К.). Кафедра громадського здоров'я

Примірників всього: 1
Наук.Аб. (1)
Вільні: Наук.Аб. (1)

Найти похожие

3.
   611.3
   О-75


   
    Особливості будови стінки жовчного міхура при різних типах харчування / С. І. Дубінін, О. Б. Рябушко, Н. А. Улановська-Циба, Н. О. Передерій ; МОЗ України, УМСА. - Полтава : Укрпромторгсервіс, 2020. - 128 с. : іл. ; 21 см. - Бібліогр.: с. 109-128. - 300 прим.. - ISBN 978-617-7464-52-4 : 015.00 грн.
УДК

Рубрики: ЖОВЧНИЙ МІХУР

   ХАРЧУВАННЯ


Анотація: В монографії розглядаються питання сучасних даних про морфо-функціональний стан будови жовчного міхура і магістральних жовчних проток людини в умовах експериментального гострого холециститу. Розглядаються будова стінки жовчного міхура, розподіл у них судин, звертається увага на взаємозв’язки із суміжними органами. Огляд літератури містить достатній обхват наукової літератури з теми дослідження З М І С Т Стор Вступ ..................... 3 Сучасні погляди на структурну організацію жовчного міхура та жовчовивідних шляхів людини та тварин ...... ...... 5 Особливості будови стінки жовчного міхура риб ... ...... 24 Структурна організація відділів стінки жовчного міхура птахів ... 43 Морфо - функц і ональний ан а л і з будови жовчного м іхура деяких ссавців ............... .......... . 63 Структурно – функціональн а характеристика стінки жовчного міхура людини ......... ............. ... 88 Список використаних джерел ............... 108
Перейти к внешнему ресурсу http://elib.umsa.edu.ua/handle/umsa/12203

Дод.точки доступу:
Дубінін, Сергій Іванович
Рябушко, Олена Борисівна
Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна
Передерій, Ніна Олександрівна
УМСА (Полтава)

Примірників всього: 1
Наук.Аб. (1)
Вільні: Наук.Аб. (1)

Найти похожие

 
© 2017-2023
Бібліотека Полтавського державного медичного університету
36011, м. Полтава, вул. Шевченка, 23
© Міжнародна асоціація користувачів і розробників
електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)