Майстер-клас як інноваційний метод у викладанні гігієни харчування / Т. М. Попова [та ін.] // Проблеми безперервної медичної освіти та науки. - 2018. - N 3. - С. 21-25


MeSH-~главная:
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (использование, методы)
ГИГИЕНА -- HYGIENE (обучение, стандарты)
Анотація: Майстер-клас на тему "Гігієнічні вимоги до виробництва та якості молочних продуктів" проводять висококваліфіковані фахівці в галузі переробки молока. Слухачі набувають знань про особливості сучасного виробництва й контролю якості молочної продукції, формують професійні навички й уміння під час проведення санітарного контролю виробництва молочних продуктів для дитячого харчування.
Мастер-класс на тему "Гигиенические требования к производству и качеству молочных продуктов" проводят высококвалифицированные специалисты в области переработки молока. Слушатели приобретают знания об особенностях современного производства и контроля качества молочной продукции, формируют профессиональные навыки и умения при проведении санитарного контроля производства молочных продуктов для детского питания.
Дод.точки доступу:
Попова, Т. М.
Тимошенко, Л. В.
Карабан, О. М.
Лобойко, Л. І.
Лоскутов, М. Ф.
Радзієвська, І. В.

Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Вільні: ЧЗ (1)